Nieuwe website Klusbedrijf Klusservice Utrecht is online!

Website klusbedrijf Klusservice Utrecht is gelanceerd

Website klusbedrijf Klusservice Utrecht is gelanceerd! Een nieuw jaar met veel veranderingen en vernieuwingen binnen klusbedrijf Klusservice Utrecht, daarom hebben wij besloten de website van Klusservice Utrecht B.V. in een nieuw jasje te steken. Met maar één uitgangspunt: vertrouwde kleuren en een eigentijdse stijl stonden aan de basis van dit project.

Het was al weer even geleden dat wij met onze oude website zijn bezig geweest. De oude website stamt alweer uit 2011 en gezien het feit dat we ondertussen in 2016 leven, was het de hoogste tijd om de website eens goed onder handen te nemen. In een tijdperk dat websites steeds meer een responsief design behoeven vanwege het steeds omvangrijkere dataverkeer via de smartphone werd het tijd om dat ook voor onze website toe te passen.

Wij zijn helemaal terug gegaan naar het tekenbord. Dit keer was het een digitaal tekenbord wel te verstaan, want ook wij gaan met de tijd mee. Van daaruit zijn we een nieuwe website design, vormgeving en content gaan maken en invullen. Na maanden van hard werken van het gehele team zijn we eindelijk zover. Met trots presenteren en lanceren wij de onze nieuwe uitgebreide website.

Hier vindt u de website van klusbedrijf Klusservice Utrecht. Klik op de link en bekijk het resultaat met uw eigen ogen. De komende tijd zullen we de site verder uitbreiden, optimaliseren en vullen met nog meer informatie, dus kom geregeld terug om te zien wat er allemaal toegevoegd is aan de nieuwe website van Klusbedrijf Klusservice Utrecht.

Daarnaast hebben wij besloten een nieuwsblog bij te gaan houden met daarop onder andere de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf, de klus wereld en andere interessante ontwikkelingen die voor ons en voor u op klusgebied ter zake doen. Dus kom geregeld terug op onze nieuwe website voor de laatste ontwikkelingen.

Voor nu gaan wij snel weer verder met het uitbreiden, aanpassen en vullen van onze nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

Team Klusservice Utrecht.

Nieuws: afbeelding van de nieuwe website klusbedrijf Klusservice Utrecht

Door | 2017-05-19T18:56:28+00:00 mei 1st, 2016|Algemeen, Blog, Nieuws|0 Comments

About the Author:

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!