Vastgoedonderhoud Utrecht 2017-05-19T18:56:23+00:00

Vastgoedonderhoud Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht nodig? Klusservice Utrecht neemt uw vastgoedonderhoud graag uit handen. Klusservice Utrecht voert voor verschillende vastgoedbeheerders de onderhoudswerkzaamheden uit in regio Utrecht. Wij schakelen snel en nemen al uw vastgoedonderhoud graag uit handen. Klusservice Utrecht biedt de vastgoedbeheerders alle mogelijke kennis over vastgoedonderhoud om uw vastgoed in een uitmuntende staat te krijgen en te behouden.

Vastgoedonderhoud Utrecht laten uitvoeren? Klusservice Utrecht voert voor vastgoedbeheerders onderhoudswerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden en renovatiewerkzaamheden uit. Vastgoedonderhoud aan uw bedrijfspanden is bij ons in goede handen.

Wij hebben onze eigen vakmannen en klusjesmannen die wij inzetten voor deze werkzaamheden, daarnaast bezitten wij een betrouwbaar netwerk van samenwerkingspartners. Deze partners zijn ieder in hun eigen vakgebied gespecialiseerd. Wij schakelen ze in omdat zij die specifieke klus en klussen het beste uitvoeren.

Heeft u als vastgoedbeheerder, onderhoudswerkzaamheden binnen uw vastgoed? Met onze klusservice voor vastgoed onderhoud lossen wij dat snel en wanneer het u uitkomt op!

Vastgoedonderhoud in regio Utrecht nodig? Hier vindt u een overzicht van onze vastgoedonderhoud diensten.

Vastgoedonderhoud Utrecht: kies voor Klusservice Utrecht

 • Aangesloten bij branchevereniging VLOK
 • U betaalt geen voorrijkosten binnen regio Utrecht
 • Korte lijnen en snelle communicatie met een vaste contactpersoon
 • 1 jaar garantie op de door ons geleverde werkzaamheden en materialen
 • Maatwerk oplossingen zijn mogelijk
 • Samenwerking met officieel geregistreerde klusbedrijven en Zzp’ers die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescand

Vastgoedonderhoud Utrecht: foto vastgoedonderhoud in Utrecht onze klusjesman aan het werk voor vastgoedbeheerders en VvE beheer die klant zijn van Klusservice Utrecht

Neem Contact Met Ons Op!

Vastgoedonderhoud Utrecht e.o. uitgevoerd door Klusservice Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht nodig? Onze klusprofessionals hebben een uitgebreid werkrepertoire en een grote verscheidenheid aan kennis om al uw vastgoedonderhoudsklussen te klaren.

Zie hieronder een aantal van de vastgoedonderhoudsklussen die door onze klusjesmannen zijn uitgevoerd:

Vastgoedonderhoud Utrecht: foto pantry en keuken, vastgoedonderhoud door klusbedrijf Klusservice Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht: foto schilderwerk en reclame ophangen, vastgoedonderhoud door klusbedrijf Klusservice Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht: foto prullenbakken plaatsen, vastgoedonderhoud door klusbedrijf Klusservice Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht: foto veiligheidspaaltjes plaatsen, vastgoedonderhoud door klusbedrijf Klusservice Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht uitbesteden aan Klusservice Utrecht

Vastgoedbeheerders brengen al een aantal jaar hun vastgoedonderhoud bij ons onder. Wij werken nauw samen met onze contactpersonen. Bij vastgoedonderhoud komt veel kijken. Daarom hebben wij verschillende afspraken gemaakt met onze opdrachtgevers en werken wij volgens deze gemaakte afspraken. Wij weten door ervaring wat er gewenst en verwacht wordt van ons. Snel schakelen, correcte terugkoppelingen en snelle oplossingen voor dringende problemen. Dit zijn enkele voorbeelden van onze werkwijze. Uiteraard kunnen we een minimum en maximum bedrag afspreken voor de kleine en simpele klussen. Wanneer de verwachte kosten boven de afgesproken prijzen komen, ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte van ons.

Wij werken ook nauw samen met verschillende vakmannen die, wanneer nodig, ingeschakeld worden, mocht dit noodzakelijk zijn. Uiteraard alles in overleg met u, want in feite kunt u het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Heeft u een vraag, of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder!

Vastgoedonderhoud Utrecht binnen

 • Systeemplafonds vervangen
 • Hang- en sluitwerk
 • Lampen vervangen en monteren
 • loodgieters werkzaamheden
 • Groot en klein schilderwerk

Vastgoedonderhoud Utrecht buiten

 • Garage onderhoudswerkzaamheden
 • bewegwijzering vervangen
 • Schilder werkzaamheden
 • Hang-, sluit- en hekwerk
 • Afzettingspalen plaatsen en vervangen

Vastgoedonderhoud Utrecht: wat zegt de vastgoedbeheerder over ons

“Als vastgoedbeheerder hebben wij dagelijks kleine en grotere klussen in onze gebouwen. Dit loopt uiteen van het vervangen van een wastafel, het aanleggen van een datanetwerk tot het plaatsen van wanden. Wij schakelen al enkele jaren Klusservice Utrecht in en zijn zeer tevreden. Ze weten voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden en kunnen snel schakelen.
Ook in flexibiliteit en prijs winnen ze het zeker van de grote aannemers waar wij ook vaak mee werken, een aanrader!”
Yield Plus Nederland B.V., Dhr Bovekerk

Vastgoedonderhoud Utrecht voert Klusservice Utrecht uit voor

 • Vastgoedbeheerders
 • Investeringsmaatschappijen
 • Vve-beheerders
 • Makelaars
 • Zorg- & onderwijs instellingen
 • Woningcorporaties

Vastgoedonderhoud Utrecht: foto bij VvE en vastgoedbeheerders door klusjesmannen van Klusservice Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht: wat kan de vastgoedbeheerder verwachten

Prijs en kwaliteitsverhoudingen zijn belangrijke kernpunten bij onze klusservice. Korte lijnen en duidelijke communicatie zorgen voor snelle afwikkelingen van klussen. Omdat wij onze bedrijfsprocessen op orde hebben, ervaren onze klanten dat als positief. Wij werken samen met meerdere partners waardoor wij ook een stukje service en advies kunnen bieden aan onze klanten. Daarnaast staan wij voor u klaar en nemen uw vastgoedonderhoud graag uit handen.
Problemen oplossen met behulp van professionele vakmannen die hun eigen expertises hebben. Deze vakmannen zijn werkzaam in verschillende vakgebieden. Wij schakelen deze vakmannen in waar nodig, omdat bepaalde vastgoedonderhoudswerkzaamheden, alleen door een vakman opgelost kan worden. Zij voorzien u van advies op maat zodat ook de meest gespecialiseerde vastgoedonderhoudswensen aangepakt worden.
Onze klusjesmannen & vakmannen werken volgens onze gedragscode. Dat houdt in dat zij zo min mogelijk overlast voor de werkomgeving veroorzaken en dat normale werkzaamheden in uw vastgoed zo min mogelijk worden verstoord. Geluidsoverlast helemaal voorkomen kunnen wij nooit beloven, maar wij doen ons best!
Onze partners, waar we al jarenlang mee samenwerken, hanteren ook onze gedragscode.

Het team van vastgoedonderhoud vakmannen van Klusservice Utrecht maken tijdens het klussen soms, door de werkzaamheden, rommel. De vakmannen ruimen de gemaakte rommel en restmaterialen altijd op en zullen alles zo netjes mogelijk achterlaten.

Vastgoedonderhoud Utrecht: het werkgebied van Klusservice Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht: Klusservice Utrecht is gevestigd aan de Proostwetering 24E te Utrecht. Hun werkgebied bestaat naast Utrecht ook uit: Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern, Nieuwegein en IJsselstein. Staat uw vastgoed, woning of bedrijfspand in één van de blauwe gemeentes in provincie Utrecht, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Bent u gevestigd in één van de oranje gemeentes rondom Utrecht, dan berekenen we een klein bedrag van € 15,00 ex. BTW. Bent u gevestigd buiten ons werk gebied, dan berekenen we € 0,35 ex. BTW per gereden kilometer.

Eventueel gemaakte parkeerkosten worden 1 op 1 aan u doorberekend.

Neem Contact Met Ons Op!

Vastgoedonderhoud Utrecht: afbeelding van provincie Utrecht waar klusbedrijf Klusservice Utrecht vastgoedonderhoud uitvoert

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!