Vakman Utrecht 2017-10-26T11:02:23+00:00

Vakman Utrecht

Vakman Utrecht nodig? De vakman van Klusservice Utrecht is er voor wanneer u een echte expert nodig heeft. Klusservice Utrecht werkt al jaren nauw samen met verschillende vakmannen in regio Utrecht. Deze samenwerkingspartners zijn ieder in hun eigen vakgebied echte klusprofessionals. Grote of kleine kluswerkzaamheden is voor onze vakman dagelijkse kost. De kwaliteit en service die onze partners leveren en die zij waarborgen, zorgen er mede voor dat wij als klusservice veel (vaste) klanten tevreden stellen.

Wij krijgen aanvragen van particulieren, bedrijven, instellingen, vastgoedbeheerders en VvE’s. Wij schakelen de juiste vakman in om de klus te klaren. Wij werken alleen met officieel geregistreerde klusbedrijven en Zzp’ers samen. Deze zijn door ons persoonlijk gescand en geselecteerd. Wij werken al jarenlang nauw samen met deze partners aan diverse klussen. De klus is pas geklaard na uw goedkeuring. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!

Vakman in regio Utrecht nodig? Hier vindt u een overzicht van de vakmannen van Klusservice Utrecht.

Vakman Utrecht: kies de vakman van Klusservice Utrecht

 • Een echte vakman voor een voordelig uurtarief van  €45,00 ex. BTW.

 • Een eerste offertebezoek is altijd vrijblijvend
 • U betaalt geen voorrijkosten voor een offerte binnen de regio Utrecht
 • Betaling achteraf per factuur, binnen 14 dagen
 • Vakkundige en betrouwbare vakmannen
 • Kosten worden vooraf gecommuniceerd

 • Wij werken alleen maar samen met officieel geregistreerde klusbedrijven en Zzp’ers die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescand

Vakman Utrecht: foto vakman van Klusservice Utrecht, de vakman schilder schuurt deuren en lakt de deuren af

Neem Contact Met Ons Op!

Vakman Utrecht: alleen de beste vakman voor uw klus

Klusservice Utrecht heeft een uitgebreid netwerk van verschillende vakmannen uit de klusbranche.

Zie hieronder een aantal klussen die door de vakmannen zijn opgeleverd:

Vakman Utrecht: foto timmerwerk door een vakman van Klusservice Utrecht

Vakman Utrecht: foto dakgoot schoonmaken door de vakman van Klusservice Utrecht

Vakman Utrecht: foto schilder die binnen schilderwerk uitvoert door een vakman van Klusservice Utrecht

Vakman Utrecht: foto plafond werkzaamheden als stucen en timmerwerk door een vakman van Klusservice Utrecht

Vakman Utrecht en de gespecialiseerde klussen die zij uitvoeren

Vakman Utrecht voert alle gespecialiseerde klussen die bij een echte vakman thuishoren uit. Om een impressie te krijgen van wat onze vakman voor u kan betekenen hebben wij enkele voorbeelden opgenoemd. Uiteraard kunnen wij niet alle klussen opnoemen voor u. De verscheidenheid aan klussen die de vakmannen uitvoeren voor onze klanten, is erg divers en uitgebreid.

Heeft u een vraag, of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder!

Vakman Utrecht: klussen binnenshuis

 • Badkamer en toilet betegelen
 • Stucen van woonkamer en slaapkamer
 • Groot schilderwerk
 • Ontstoppen van gootsteen en toilet
 • Monteren van kastjes, handgrepen en schilderijen

Vakman Utrecht: klussen buitenshuis

 • Hang-, hek- en sluitwerk plaatsen en vervangen
 • Tuinverlichting aanleggen en vervangen
 • Bestraten voor- en achtertuin
 • Dakkapel plaatsen
 • Ramen, kozijnen en glas vervangen

Vakman Utrecht: wat zegt de klant over ons

“De voegen van onze woning lagen los of waren er volledig uit. Dit leverde waterschade op aan de woning. Klusservice Utrecht heeft een voeger langs gestuurd die de voegen heeft uitgehakt en opnieuw heeft gevoegd. Daarnaast heeft hij de muur geïmpregneerd waardoor water helemaal niet meer binnen kon dringen. Tevens hebben ze de bruine verkleurde plekken in de woonkamer behandeld en opnieuw de muur geschilderd. Er is nu niets meer te zien dat er waterschade is geweest en de muren zijn droog!”
Mw. van Zanten - Nieuwegein

Vakman Utrecht delen we volgens de volgende vakman beroepen in

Vakman Utrecht: icoon van een klusjesman voor verschillende klus, klusje of klusjes door ervaren klusjesmannen voor de ééndagsklussen.

Klusjesman

Vakman Utrecht: icoon van een schilder voor al uw schilderwerken door een schildersbedrijf voor binnen en buiten schilderswerk of winterschilder.

Schilder

Vakman Utrecht: icoon van een dakdekker voor dakreparaties, dakkapellen, dakraam en dakisolatie ook leggen onze dakdekkers dakbedekking.

Dakdekker

Vakman Utrecht: icoon van een loodgieter voor lekkages van sanitair of reparatiewerkzaamheden en loodgieterswerk dat door loodgieters word uitgevoerd.

Loodgieter

Vakman Utrecht: icoon van een timmerman die hout betimmeren, lijmen of aftimmeren van het timmerwerk van echte timmermannen.

Timmerman

Vakman Utrecht: icoon van een stukadoors die stucen met sierpleister en spachtelputz en is echt stucwerk dat door stukadoors word uitgevoerd.

Stukadoor

Vakman Utrecht: icoon van een glaszetter die zetten dubbelglas, hr glas,veiligheidsglas, isolatieglas, gehard glas en gelaagd glas, ook op maat.

Glaszetter

Vakman Utrecht: icoon van een stratenmaker die bestraten uw tuin, oprit en straat met terrastegel, klinkers en tuintegels of sierbestrating.

Stratenmaker

Vakman Utrecht: icoon van een tegelzetter die tegelen en betegelen het toilet, badkamer, wand of keuken met tegelsoorten zoals keukentegels.

Tegelzetter

Vakman Utrecht: icoon van een elektricien die elektra zoals stoppen kasten en groepenkasten repareren of het omleggen van elektriciteitskabels.

Electricien

Vakman Utrecht: icoon van een slotenmaker voor afgebroken, kapotte en verloren sleutels met een slotenservice.

Slotenmaker

Vakman Utrecht: icoon van een behanger voor het afkrabben en plaatsen van fotobehang, vliesbehang of glasvezelbehang en behangen met behanglijm.

Behanger

Vakman Utrecht: icoon van een voeger die voegt muurtjes, muren, gevels, tegels, terrasen en buitenmuren met mortel en voegsel.

Voeger

Vakman Utrecht: icoon van een stoffeerder voor het bekleden, herstellen en stofferen van uw stoelen, banken of meubels en gordijnen.

Stoffeerder

Vakman Utrecht: icoon van een metselaar die metselen muren, tussenmuren, schuren, garages of huizen met specie en mooi metselwerk.

Metselaar

Staat uw vakman er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op en vraag het aan ons. Wij gaan voor u op zoek naar de beste vakman voor uw probleem en schakelen deze voor u in.

Vakman Utrecht: wat kan de klant van ons verwachten

Wilt u uw offerte bezoek liever in de ochtend of aan het einde van de middag? Geen enkel probleem wij komen wanneer het u uitkomt. De werkzaamheden van de vakman plannen wij vooruit zodat, u daar rekening mee kunt houden.
Geen onverwachte verborgen kosten.
Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht ook als onze vakman de klus sneller heeft kunnen uitvoeren en oplossen.
De vakman kost € 45,00 ex. BTW. per uur. Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht. Op offerte basis is ook mogelijk.
Gemaakte parkeerkosten worden altijd achteraf 1 op 1 aan u doorberekend.

De vakmannen van Klusservice Utrecht zijn de beste vakmannen uit regio Utrecht. Zij zijn gecertificeerd, geregistreerd, door ons gescand en geselecteerd. De vakmannen werken op offerte basis en op nacalculatie.
De vakman van Klusservice Utrecht probeert zijn werkzaamheden zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. De vakmannen houden rekening met buren, verkeer in de straat en geluidsoverlast op bepaalde tijdstippen.
De vakman van Klusservice Utrecht is groen. Zij willen en proberen zoveel mogelijk te recyclen. De vakmannen zijn van mening dat opruimen van afval- en restmateriaal bij het uit te voeren werk hoort. Het kan voorkomen dat er voor sommige materialen een verwijderingsbijdrage gerekend moet worden, door de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Deze door de overheid bepaalde kosten worden vooraf op de offerte vermeldt.
De vakman Klusservice Utrecht maakt tijdens het klussen soms, door de werkzaamheden, rommel. De vakmannen ruimen de gemaakte rommel en restmaterialen altijd op en zullen alles zo netjes mogelijk achterlaten.

Vakman Utrecht: werkgebied van de vakman van Klusservice Utrecht

Vakman Utrecht: Klusservice Utrecht is gevestigd aan de Proostwetering 24E in Utrecht. Het werkgebied bestaat naast Utrecht ook uit: Nieuwegein, IJsselstein, Vleuten-De Meern, Maarssen en Leidsche Rijn. Is uw woning, instelling, bedrijf of pand gevestigd in één van de blauwe gemeentes in provincie Utrecht, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Bent u gevestigd in één van de oranje gemeentes rondom Utrecht, dan berekenen we een klein bedrag van € 15,00 ex. BTW. Bent u gevestigd buiten ons werk gebied, dan berekenen we € 0,35 ex. BTW per gereden kilometer.

Eventueel gemaakte parkeerkosten worden 1 op 1 aan u door berekend.

Neem Contact Met Ons Op!

Vakman Utrecht: afbeelding van provincie Utrecht met het werkgebied van de vakman van klusbedrijf Klusservice Utrecht

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!