Vacature klusjesman Utrecht open bij Klusservice Utrecht Online!

2019-02-19T16:45:07+01:00

Vacature klusjesman in Utrecht openstaand bij Klusservice Utrecht Online.Een vacature klusjesman Utrecht en omstreken staat open voor een allround klusjesman bij Klusservice Utrecht Online B.V. Bent u de allround klusjesman die wij in Utrecht zoeken? Neem dan snel contact met ons op! Wanneer wij openstaande vacatures in provincie Utrecht hebben, zijn deze hier te vinden. Mocht er voor nu even niks bij staan? Wees niet getreurd. Wanneer je denkt dat je de klusjesman bent die wij zoeken voor Utrecht en omstreken, stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wordt je alsnog voor een gesprek uitgenodigd.

Bedrijf: Klusservice Utrecht Online B.V.

Functie: Allround Klusjesman (M/V)

Standplaats: Nieuwegein

Opleidingsnivea    MBO+/HBO

Sluitingsdatum:  31 maart 2019

Status: Open

Vacature klusjesman beschikbaar voor een allround topper bij Klusservice Utrecht Online B.V.

Vacature klusjesman Utrecht open bij Klusservice Utrecht Online

Vacature klusjesman in Utrecht en omstreken beschikbaar voor een pro-actieve allround handyman bij Klusservice Utrecht Online B.V.

Functie 
Tot de taken van allround klusjesman behoort onder meer het afhandelen van verschillende typen klussen in en rondom Utrecht. Of het nu gaat om het aanpassen van een plank, het verhelpen van een knellende deur of een volwaardige renovatie van een badkamer samen met een loodgieter. Grote klussen worden bijna altijd gedaan met meerdere mensen. Daarnaast wordt er verwacht dat er proactief nagedacht wordt. Als er tijdens de klus een onverwachts probleem of situatie zich voordoet wordt er verwacht dat daar direct op gereageerd en naar gehandeld wordt.

Profiel
Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare ervaring in het klus werk. Daarnaast bent u resultaat en klantgericht, communicatief en pro-actief. Daarbij is het hebben van een rijbewijs B een vereiste.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer.

Bedrijf
Klusservice Utrecht Online B.V. is een midden klein regionaal georiënteerde leverancier van klusjesmannen. Het is een dynamisch, modern en snel groeiend bedrijf dat regionaal zeer succesvol is en ambitieuze medewerkers volop kansen biedt.

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksdelen. Het eerste gespreksonderdeel is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gespreksonderdeel richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Deze gesprekken wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Wordt de kandidaat geselecteerd; dan vindt een arbeidsvoorwaarden bespreking plaats.

Vacature klusjesman Utrecht – contactgegevens Klusservice Utrecht Online

Kun je invulling geven aan de vacature klusjesman Utrecht neem dan snel contact op met Klusservice Utrecht Online B.V.

Klusservice Utrecht Online B.V.
t.a.v. P. Merton
Jachtvalk 17
3435 ZD  NIEUWEGEIN

Vermeld dan wel uw motivatie en voeg uw CV toe.

Voor vragen kunt u contact opnemen of bellen met de heer Merton op 088-7000 299