Privacyverklaring AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming2018-10-13T23:11:11+00:00

PRIVACYVERKLARING AVG 2018

Klusservice Utrecht Online B.V. bemiddeld namens hun opdrachtgevers in uitvoerende partijen binnen gehele klus- en bouwbranche in de provincie Utrecht. Klusservice Utrecht Online B.V. bemiddeld voor de zakelijke en particuliere klant. De privacy van onze (potentiële) klanten is daarbij erg belangrijk. In onderstaand overzicht leest u welke gegevens er verwerkt worden en wat wij doen om uw privacy te waarborgen.

Hierbij worden alle regels conform de AVG 2018 in acht genomen.

Welke gegevens verwerken wij?

o Bedrijfsnaam en registratiegegevens

o Naam

o Initialen

o Postcode

o Adres en huisnummer

o Werkadres

o Locatie

o Telefoonnummer(s)

o E-mailadres(sen)

o Offerte(s)

o Order(s)

o Correspondentie

o Eventueel gemaakte foto’s, afbeeldingen, documenten en tekeningen van uw aanvragen

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

Er zijn verschillende redenen voor het opslaan en verwerken van uw persoonsgegevens. Zo worden onderstaande gegevens verwerkt op basis van “wettelijke grondslag”. Dat betekent dat we deze gegevens verwerken voor het goed kunnen uitvoeren van de normale bedrijfsvoering.

o Voor een correcte verwerking en bemiddeling van uw aanvraag

o Om u te informeren over de voortgang van uw aanvraag

o Om u goed van dienst te kunnen zijn bij contact met de afdeling planning

o Daarnaast verzamelen we enkele gegevens die ervoor zorgen dat u van een optimale klantbeleving geniet. Denk hierbij aan:

o Om u te informeren over onze producten en diensten

o Om u een gericht aanbod van onze producten en diensten te bieden

Delen van uw gegevens met derden?

Uw persoonlijke gegevens worden enkel en alleen met derden gedeeld wanneer dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van uw aanvraag en ten behoeve van onze bedrijfsvoering.

Bescherming van gegevens

Wij geven de hoogste prioriteit aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde bedrijven voor de opslag van data, en de partijen waarmee wij samenwerken voor de opslag van gegevens zijn binnen Nederland of de EU gevestigd. Klusservice Utrecht Online B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om uw de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Uw recht op privacy

U heeft als, potentiële, klant van Klusservice Utrecht Online B.V. te allen tijde recht op inzage van de gegevens die we van u bewaren. Deze kunt u bij ons opvragen. Wilt u liever niet dat uw gegevens nog bij ons bewaard blijven? Dan heeft u ook het recht om deze volledig te laten verwijderen.

Bewaartermijn van de gegevens

Op de vaststelling van de bewaartermijnen ter behoeve van uw documentatie en gegevens, is het Nederlands recht van toepassing.

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!