Over Ons2019-01-03T02:10:00+00:00

Over ons: Klusservice Utrecht Online B.V.

Over ons valt best wat te vertellen. De vestiging van Klusservice Utrecht Online bevindt zich in tegenstelling tot wat de naam suggereert in Nieuwegein.

Klusservice Utrecht Online is uw online leverancier in: Aannemers, klusbedrijven, onderhoudsbedrijven, klusjesmannen, vakmannen en specialisten.

Onze klusservice groeit gestaag door en binnenkort hopen wij nog een aantal nieuwe collega’s te verwelkomen in ons bedrijf.

Neem Contact Met Ons Op!

Over ons: Klusservice Utrecht Online

Een strak georganiseerd klusbedrijf met alle kennis in huis om uw klussen te klaren. Jong en dynamisch en echt van deze tijd. Wij adviseren u waar nodig en wij kunnen zelfs klusexperts en vakmannen inschakelen voor de meest uit een lopende klussen.
Aan enthousiasme geen gebrek! Onze klusjesmannen en vakmannen helpen u waar mogelijk en altijd met een glimlach. Zij denken met u mee en werken oplossingsgericht. Onze experts komen persoonlijk langs om u te adviseren en samen met u de klussen te bekijken en te bespreken. Zodat wij u na de opname, een passende offerte kunnen aanbieden.
Wij kunnen u veel verschillende diensten aanbieden zoals het schoonmaken van een dakgoot, in elkaar zetten van een kast, renoveren van badkamers, keukens en kantoorruimtes. Wij zorgen voor een goede en strakke afwerking.
Wij kunnen projecten volledig doorlopen. Van het slopen van een badkamer; tot het opleveren van het schilderwerk en alles daar tussen in. Wij zorgen er voor dat alles geregeld wordt.

Wat klanten over ons melden

Klanttevredenheid 97%
Kwalteit 97%
Prijs 95%
Service 95%
Snelheid 97%
error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!