Vacature klusjesman Utrecht bij Klusservice Midden Nederland

2019-05-06T22:02:33+02:00

Vacature klusjesman Utrecht openstaand bij Klusservice Midden Nederland. Een vacature klusjesman Utrecht en omstreken staat open voor een allround klusjesman bij Klusservice Midden Nederland. Bent u de allround klusjesman die wij in Utrecht zoeken? Neem dan snel contact met ons op! Wanneer wij openstaande vacatures in provincie Utrecht hebben, zijn deze hier te vinden. Mocht er voor nu even niks bij staan? Wees niet getreurd. Wanneer je denkt dat je de klusjesman bent die wij zoeken voor Utrecht en omstreken, stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wordt je alsnog voor een gesprek uitgenodigd.

Vacature klusjesman Utrecht bij Klusservice Midden Nederland. Vacature klusjesman openstaand in provincie Utrecht.

 

Vacature klusjesman Utrecht open bij Klusservice Midden Nederland

Vacature klusjesman Utrecht en omstreken beschikbaar voor een pro-actieve allround klusjesman bij Klusservice Midden Nederland. Tot de taken van allround klusjesman behoort onder meer het afhandelen van verschillende typen klussen in provincie Utrecht. Of het nu gaat om het aanpassen van een plank, het verhelpen van een knellende deur of een volwaardige renovatie van een badkamer samen met een loodgieter. Grote klussen worden bijna altijd gedaan met meerdere mensen. Daarnaast wordt er verwacht dat er proactief nagedacht wordt. Als er tijdens de klus een onverwachts probleem of situatie zich voordoet wordt er verwacht dat daar direct op gereageerd en naar gehandeld wordt.

Profiel
Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare ervaring in het klus werk. Daarnaast bent u resultaat en klantgericht, communicatief en pro-actief. Daarbij is het hebben van een rijbewijs B een vereiste.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer.

Bedrijf
Klusservice Midden Nederland is een midden klein regionaal georiënteerde leverancier van klusjesmannen en vakmannen. Het is een dynamisch, modern en snel groeiend bedrijf dat regionaal zeer succesvol is en ambitieuze medewerkers volop kansen biedt.

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksdelen. Het eerste gespreksonderdeel is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gespreksonderdeel richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Deze gesprekken wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Wordt de kandidaat geselecteerd; dan vindt een arbeidsvoorwaarden bespreking plaats.

Kun je invulling geven aan de vacature klusjesman Utrecht stuur dan je CV en motivatie naar Klusservice Midden Nederland.

Voor vragen kunt u contact opnemen of bellen met de heer Merton op 088-7000 299