AVG Privacyverklaring Montageservice Midden Nederland

2023-11-21T19:38:24+01:00

AVG privacyverklaring Klusservice Midden Nederland. AVG privacyverklaring van Klusservice Midden Nederland

AVG Privacyverklaring Montageservice Midden Nederland. Onze Montageservice bemiddeld namens hun opdrachtgevers in uitvoerende partijen binnen gehele klus- en bouwbranche in de provincie Utrecht. Ons bedrijf bemiddeld voor de zakelijke en particuliere klant. De privacy van (potentiële) klanten is daarbij erg belangrijk. In onderstaand overzicht leest u welke gegevens er verwerkt worden en wat wij doen om uw privacy te waarborgen. Hierbij worden alle regels conform de AVG wetgeving in acht genomen. Tevens kunt u de algemene voorwaarden inzien door op de volgende link te drukken algemene voorwaarden AVG Privacyverklaring is er voor uw bescherming namens Montageservice Midden Nederland.

Welke gegevens verwerken wij?

Bedrijfsnaam en registratiegegevens

Naam

Initialen

Postcode

Adres en huisnummer

Werkadres

Locatie

Telefoonnummer(s)

E-mailadres(sen)

Offerte(s)

Order(s)

Correspondentie

Eventueel gemaakte foto’s, afbeeldingen, documenten en tekeningen van uw aanvragen

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

Er zijn verschillende redenen voor het opslaan en verwerken van uw persoonsgegevens. Zo worden onderstaande gegevens verwerkt op basis van “wettelijke grondslag”. Dat betekent dat we deze gegevens verwerken voor het goed kunnen uitvoeren van de normale bedrijfsvoering.

Voor een correcte verwerking en bemiddeling van uw aanvraag

U te informeren over de voortgang van uw aanvraag

Om u goed van dienst te kunnen zijn bij contact met de afdeling planning

Daarnaast verzamelen we enkele gegevens die ervoor zorgen dat u van een optimale klantbeleving geniet. Denk hierbij aan:

Informeren over onze producten en diensten

Een passend aanbod van onze producten en diensten te bieden

Delen van uw gegevens met derden?

Persoonlijke gegevens worden enkel en alleen met derden gedeeld wanneer dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van uw aanvraag en ten behoeve van onze bedrijfsvoering.

Bescherming van gegevens

Wij geven de hoogste prioriteit aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde bedrijven voor de opslag van data, en de partijen waarmee wij samenwerken voor de opslag van gegevens zijn binnen Nederland of de EU gevestigd. Klusservice Midden Nederland maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om uw de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Uw recht op privacy

Als (potentiële) klant van Klusservice Midden Nederland te allen tijde recht op inzage van de gegevens die we van u bewaren. Deze kunt u bij ons opvragen. Wilt u liever niet dat uw gegevens nog bij ons bewaard blijven? Dan heeft u ook het recht om deze volledig te laten verwijderen.

Bewaartermijn van de gegevens

Op de vaststelling van de bewaartermijnen ter behoeve van uw documentatie en gegevens, is het Nederlands recht van toepassing.