Klusjesman zakelijk Utrecht

2021-05-06T12:14:18+02:00

Klusjesman zakelijk in Utrecht nodig? Voor al uw klusjes en klussen op de werkvloer en aan uw bedrijfspand! Als ondernemer bent u druk bezig met uw bedrijfswerkzaamheden en u heeft al genoeg aan uw hoofd. In vrijwel iedere werkomgeving zijn er echter klussen die opgelost moeten worden. Dit zijn vaak klussen die blijven liggen en ze zijn een doorn in het oog voor iedere onderneming. Onze klusjesmannen zijn echte klusprofessionals en zijn daarmee de oplossing voor dit probleem binnen uw bedrijf.
Uw tijdsinvestering wanneer u een zakelijke klusjesman van Klusservice Midden Nederland inschakelt: één telefoontje. Vervolgens gaat u door met wat echt van belang is voor u: ondernemen!

Klusjesman zakelijk Utrecht: foto klusjesman in Utrecht die met zijn klusbus vastgoedonderhoud gaat uitvoeren in een kantoorpand van een zakelijke klant

Waarom kiest de zakelijke klant voor onze klusjesman

 • Klusjesman zakelijk voor een voordelig uurtarief van € 40,00 ex. BTW

 • Geen voorrijkosten binnen regio Utrecht
 • Een vaste klusjesman
 • Korte lijnen: persoonlijke, directe communicatie en snel schakelen
 • Vakkundige dienstverlening met nazorg
 • Betaling achteraf per factuur, binnen 30 dagen
Neem Contact Met Ons Op!

Wat de zakelijke klant over onze klusjesman zegt

“We hebben al meerdere keren Klusservice Midden Nederland ingehuurd voor diverse opdrachten en altijd naar volle tevredenheid. Dit keer ging het om het schilderen van ons logo op de muur wat onze grote vergaderruimte. We kunnen niet anders zeggen dan dat we ontzettend blij zijn met het resultaat. De ondergrond was niet volledig vlak; het was wat geribbeld behang. Hierdoor was het voor de heren nog een hele uitdaging om de letters toch zo strak mogelijk op de muur te krijgen. Maar het resultaat mag er zeker wezen. We hebben al veel complimenten ontvangen van onze buitenlandse collega’s en gasten.
we zijn erg blij met Peter en zijn collega’s en hopen nog heel erg lang van zijn diensten gebruik te mogen maken.”
Manhattan Associates Europe B.V.

Welke klussen kan ik uitbesteden aan de zakelijke klusjesman

Eigenlijk alle ééndagsklussen! De klusjesman voor onze zakelijke klanten richt zich hoofdzakelijk op de kleinere klussen en montagewerkzaamheden die bij een conciërge, huismeester of allround klussenbedrijf thuishoren. Om een impressie te geven van wat onze klusjesman voor u als zakelijke klant kan betekenen hebben wij enkele klusvoorbeelden opgenoemd. Uiteraard kunnen wij niet alle klussen opnoemen voor u. De verscheidenheid aan klussen die wij uit handen nemen van onze zakelijke klanten is erg divers en uitgebreid.

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder!

Wij werken nauw samen met verschillende vakmannen die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.

Zakelijke klussen inpandig

 • Sanitairvoorzieningen plaatsen of vervangen
 • Hang- en sluitwerk plaatsen of vervangen
 • Plafondplaten vervangen
 • Bureau’s aanpassen of stellen
 • Montage- en reparatiewerkzaamheden
 • Deuren stellen

Zakelijke klussen uitpandig

 • Afzettingspaaltjes plaatsen
 • Klein schilderwerk
 • Isolatie werkzaamheden
 • Straat- en hekwerkzaamheden
 • Bewegwijzering plaatsen of vervangen
 • Klein onderhoud

Wat zakelijke klanten van onze klusjesmannen mogen verwachten

Wilt u dat wij in de ochtend of juist liever tussen 12.00 en 14.00 bij u langs komen? Geen enkel probleem; wij komen wanneer het u uitkomt.

Geen onverwachte verborgen kosten.
Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht ook als onze klusprofessionals de klus sneller hebben kunnen uitvoeren en oplossen. Parkeerkosten worden altijd 1 op 1 aan u doorberekend.

Tenzij de klus meerdere mensen vereist, sturen we altijd maar één klusjesman naar u toe die alle klussen uitvoert. Deze klusjesman lost alles op, van een lekkende kraan, een op te hangen lamp of het schoonmaken van de dakgoot. Hierdoor heeft u maar één persoon in huis die alles voor u regelt.
De klusjesmannen van Klusservice Midden Nederland proberen hun werkzaamheden zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. Wij houden rekening met buren, verkeer in de straat en herrie op bepaalde tijdstippen (bijvoorbeeld tijdens het slapen van een jong kind).
Het team van Klusservice Midden Nederland maakt tijdens het klussen natuurlijk de nodige rommel. Dat is eigen aan de werkzaamheden. Wij zullen de gemaakte rommel en restmaterialen opruimen en het zo netjes mogelijk achterlaten.
Het team van Klusservice Midden Nederland maakt tijdens het klussen natuurlijk de nodige rommel. Dat is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld. Zagen en boren alleen al bezorgt al de nodige rommel. Zij zullen altijd hun gemaakte rommel en rest materiaal opruimen en het zo netjes mogelijk achterlaten. Zoals het er voor de klus uitzag.