Klusjesman particulier Utrecht

2019-05-05T00:40:34+02:00

Klusjesman particulier Utrecht voor alle klussen in en om uw huis. In vrijwel elk huishouden blijven klusjes of klussen liggen, de zogenaamde eendagsklussen. Juist voor die kleine klussen is het vaak lastig om de juiste vakman te vinden en is het erg duur om een aannemer in te schakelen. Onze klusjesmannen klaren deze kleinere klussen in en om het huis en zijn stukken voordeliger! Zonder in te leveren op kwaliteit. Wij komen ons graag even voorstellen aan u zodat u weet met wie u zaken doet. Persoonlijk contact staat bij Klusservice Midden Nederland hoog in het vaandel. Onze ervaren en open klusjesmannen komen graag bij u langs om de werkzaamheden persoonlijk met u door te nemen. Zij zijn in staat u te adviseren en denken graag met u mee om tot de juiste oplossing te komen.

 • Voordelig uurtarief: € 40,00 per uur ex. BTW

 • Geen voorrijkosten binnen regio Utrecht
 • Een vaste klusjesman
 • Korte lijnen: persoonlijke, directe communicatie en snel schakelen
 • Vakkundige dienstverlening met nazorg
 • Betaling achteraf per factuur, binnen 14 dagen
“Afgelopen maand moest er een aantal klussen uitgevoerd worden in mijn huis. Net te groot om zelf aan te pakken. Klussenbedrijf Klusservice Midden Nederland nam deze taken op zich. Als werkend persoon heb je niet altijd de gelegenheid om maar beschikbaar te staan voor een klusjesman met een druk schema. De klusservice is echter zo flexibel om zich aan te passen aan jouw drukke leven. In slechts twee uur waren de kapotte keukenlichten en sloten weer als vanouds aan het branden. Kortom een goede, snelle en vooral flexibele service voor de klusjes die gedaan moeten worden maar waar je zelf net niet de kennis en ervaring voor hebt.Een tevreden klant uit Utrecht.”
Dhr. Starreveld - Utrecht

Wat kan een particulier uitbesteden aan de klusjesman van Klusservice Midden Nederland

Eigenlijk alle ééndagsklussen! De klusjesman van Klusservice Midden Nederland richt zich hoofdzakelijk op de kleinere klussen en montagewerkzaamheden die bij een conciërge, huismeester of allround klussenbedrijf thuishoren. Om u een impressie te geven van wat onze klusjesman voor u als particuliere klant kan betekenen hebben wij enkele klusvoorbeelden opgesomd. Uiteraard kunnen wij niet alle klussen opsommen voor u. De verscheidenheid aan klussen die wij uit handen nemen en graag oplossen voor onze particuliere klanten is erg divers en uitgebreid.

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder!

Wij werken nauw samen met verschillende vakmannen die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.

Klussen binnenshuis

 • (Keuken)kastjes ophangen.
 • Herstellen van tegelwerk.
 • Vervangen en vastzetten van klein elektrawerk.
 • Reparatie- en herstelwerkzaamheden van hang- en sluitwerk.
 • Badkameraccessoires monteren.
 • Klein onderhoud aan hout en schilderwerk.

Klussen buitenshuis

 • Beperkt onderhoud aan bestrating
 • Tuinwerkzaamheden, snoeien en bladverwijdering.
 • Terrasonderhoud en schoonmaakwerkzaamheden.
 • Klein onderhoud aan hout en schilderwerk.
 • Dak- en gootreiniging en herstelwerkzaamheden.
 • Montage van hang- en sluitwerk buiten, verlichting en schuttingen.

Wat particuliere klanten van onze klusjesmannen mogen verwachten

Wilt u dat wij in de ochtend komen of juist liever tussen 12.00 en 14.00? Geen enkel probleem; wij komen wanneer het u uitkomt.

Geen onverwachte verborgen kosten.
Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht ongeacht onze klus professionals de klus sneller hebben kunnen uitvoeren en oplossen. Parkeerkosten worden altijd 1 op 1 aan u doorberekend.

Tenzij de klus meerdere mensen vereist, sturen altijd maar één klusjesman naar u toe die alle klussen kan doen. Deze klusjesman lost alles op van een lekkende kraan, een lamp ophangen of een dakgoot schoonmaken. Hierdoor heeft u maar één persoon over in huis die alles voor u regelt.
De klusjesmannen van Klusservice Midden Nederland proberen hun werkzaamheden altijd zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. Wij proberen rekening te houden met buren, doorstroming van de straat en herrie op bepaalde tijdstippen.
Het team van Klusservice Midden Nederland is groen. Dat wil zeggen dat wij proberen zoveel mogelijk te recyclen. Wij zijn ook van mening dat opruimen van restant materiaal een onderdeel van de klus is en zullen dan ook altijd te proberen de rommel achter ons op te ruimen. Echter kan het voorkomen dat er voor sommige materialen een verwijderingsbijdrage gerekend moet worden in verband met gevaarlijke stoffen.
Het team van Klusservice Midden Nederland maakt tijdens het klussen natuurlijk de nodige rommel. Dat is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld. Zagen en boren alleen al bezorgt al de nodige rommel. Zij zullen altijd hun gemaakte rommel en rest materiaal opruimen en het zo netjes mogelijk achterlaten. Zoals het er voor de klus uitzag.