Klusjesmannen provincie Utrecht

2021-05-06T12:02:08+02:00

Klusjesmannen provincie Utrecht nodig? Wij matchen de juiste klusjesman! Klusjesmannen staan klaar in provincie Utrecht.

Klusjesmannen provincie Utrecht en omstreken nodig? De allround klusjesman van Klusservice Midden Nederland is een ervaren en betrouwbare klusprofessional. Onze klusjesmannen klaren kleine klusjes of grotere klussen snel, zonder in te leveren op kwaliteit. In vrijwel ieder huishouden, bedrijf, vereniging of instelling blijven klusjes of klussen liggen, de zogenaamde eendaags klussen. Voor kleine klusjes is het vaak lastig een klusjesman te vinden en is het erg duur om een klusbedrijf in te schakelen. Onze klusjesman klaart uw klusje of klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand in Utrecht. Via onze Klusservice heeft u al een klusjesman voor slechts € 40,00 ex. BTW per uur in huis. Zonder voorrijkosten in regio Utrecht.

[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
“De klusjesman heeft bij ons de lampen gemonteerd aan het plafond in de keuken, badkamer en het toilet. Bedankt Klusservice Midden Nederland voor de snelle service en afhandeling! kom zeker terug.”
R de Rooij, Utrecht

Klusjesman in Utrecht nodig die professioneel uw klussen klaart?

Eigenlijk alle ééndags klussen! De klusjesman van Klusservice Utrecht richt zich hoofdzakelijk op de kleinere klussen en montagewerkzaamheden die bij een conciërge, huismeester thuishoren. Om een impressie te geven wat klusjesman Utrecht voor u als klant kan betekenen, hebben wij enkele klus voorbeelden opgenoemd. Uiteraard kunnen wij niet alle klussen die wij voor u kunnen klaren, opnoemen voor u. De verscheidenheid aan klussen die wij u uit handen kunnen nemen is erg divers en uitgebreid. Wij werken daarnaast nauw samen met verschillende vakmannen die worden ingeschakeld wanneer dit nodig blijkt te zijn. Uiteraard altijd in overleg met u.