klusjesman Utrecht 2017-10-26T11:01:31+00:00

Klusjesman Utrecht

Klusjesman Utrecht en omstreken nodig? De allround klusjesman van Klusservice Utrecht is een ervaren en betrouwbare klusprofessional. Onze klusjesmannen klaren kleine of grotere klussen snel, zonder in te leveren op kwaliteit. In vrijwel ieder huishouden, bedrijf, vereniging of instelling blijven klusjes of klussen liggen, de zogenaamde ééndags klussen. Voor kleinere klussen is het vaak lastig een klusjesman te vinden en is het erg duur om een aannemer in te schakelen.

Bij Klusservice Utrecht heeft u al een klusjesman voor slechts € 37,50 ex. BTW per uur. Onze klusjesman klaart uw klus of klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand.

Klusservice Utrecht vindt persoonlijk contact met de klant belangrijk! Onze klusjesman is in staat u te adviseren en denkt met u mee om tot de juiste oplossing te komen.

Klusjesman in regio Utrecht nodig? Klik hier voor een overzicht van de klusmannen van Klusservice Utrecht.

Klusjesman Utrecht: kies de klusjesman van Klusservice Utrecht

 • Een ervaren klusjesman voor een voordelig uurtarief van  €37,50 ex. BTW.

 • Geen voorrijkosten binnen de regio Utrecht
 • Aangesloten bij branchevereniging VLOK
 • Vakkundige dienstverlening met nazorg en garantie
 • Een eerste offertebezoek is altijd vrijblijvend
 • Betaling achteraf per factuur, binnen 14 dagen
Neem Contact Met Ons Op!

Klusjesman Utrecht: foto klusjesman in Utrecht aan het klussen voor zakelijke, particuliere, mindervalide en seniore klanten van Klusservice Utrecht

Klusjesman Utrecht: welke klussen klaart onze klusjesman

Eigenlijk alle ééndags klussen! De klusjesman van Klusservice Utrecht richt zich hoofdzakelijk op de kleinere klussen en montagewerkzaamheden die bij een conciërge, huismeester of allround klusbedrijf thuishoren. Om een impressie te geven wat klusjesman Utrecht voor u als klant kan betekenen, hebben wij enkele klus voorbeelden opgenoemd. Uiteraard kunnen wij niet alle klussen die wij voor u kunnen klaren, opnoemen voor u. De verscheidenheid aan klussen die wij u uit handen kunnen nemen is erg divers en uitgebreid. Wij werken daarnaast nauw samen met verschillende vakmannen die worden ingeschakeld wanneer dit nodig blijkt te zijn. Uiteraard altijd in overleg met u.

Heeft u een vraag, of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder!

Klusjesman Utrecht: klussen binnenshuis

 • Badkamer accessoires monteren
 • Herstellen van tegelwerk
 • (Keuken)kastjes ophangen
 • Klein onderhoud aan hout en schilderwerk
 • Vervangen en vastzetten van klein elektra
 • Reparatie- en herstelwerkzaamheden van hang- en sluitwerk

Klusjesman Utrecht: klussen buitenshuis

 • Tuinwerkzaamheden, snoeien en bladverwijdering
 • Montage van hang- en sluitwerk buiten, verlichting en schuttingen
 • Klein onderhoud aan hout en schilderwerk
 • Dak- en gootreiniging en herstelwerkzaamheden
 • Beperkt onderhoud aan bestrating
 • Terrasonderhoud en schoonmaakwerkzaamheden

Uitgevoerde klussen door klusjesman Utrecht

Onze klusjesman heeft een uitgebreid werkrepertoire en een grote verscheidenheid aan kennis om klussen te klaren.

Zie hieronder een aantal klussen die door klusjesman Utrecht zijn uitgevoerd:

Klusjesman Utrecht: Foto van dakgoot leeg halen en schoonmaken door de klusjesman van Klusservice Utrecht

 Klusjesman Utrecht: Foto schilderwerk seniore klant door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman Utrecht: Foto van een aangepast toilet die geplaatst is door de klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman Utrecht: Foto van reclamebord plaatsen en monteren door de klusjesman van Klusservice Utrecht

“De klusjesman heeft bij ons de lampen gemonteerd aan het plafond in de keuken, badkamer en het toilet. Bedankt klusservice Utrecht voor de snelle service en afhandeling! kom zeker terug.”
R de Rooij, Utrecht

Klusjesman Utrecht: wat kan de klant van ons mag verwachten

Wilt u dat de klusjesman in de ochtend of liever in de middag de opname komt doen? geen probleem! Wij plannen dit in volgens afspraak. Daarnaast plannen wij de uitvoering van de klus door de klusjesman van te voren in, zodat u daar rekening mee kunt houden.

Geen onverwachte verborgen kosten.
Alle kosten staan overzichtelijk in de offerte vermeldt. Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht. Gemaakte parkeerkosten worden altijd achteraf 1 op 1 aan uw doorberekend.

Tenzij de klus meerdere klusjesmannen vereist, sturen we altijd maar één klusjesman naar u toe die alle klussen uitvoert. Deze klusjesman lost ééndags klussen voor u op. Hierdoor heeft u maar in principe één persoon in huis die alle klussen voor u klaart.
De klusjesman van Klusservice Utrecht probeert zijn kluswerkzaamheden zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. Wij houden rekening met buren, verkeer in de straat en geluidsoverlast op bepaalde tijdstippen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaaptijden van een jong kind.
De klusjesman van Klusservice Utrecht is groen. De klusjesmannen willen en proberen zo veel mogelijk te recyclen. De klusjesman is van mening dat het scheiden van afval- en restmaterialen bij het uit te voeren werk hoort. Het kan voorkomen dat er voor sommige materialen een verwijderingsbijdrage gerekend moet worden, door de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Deze door de overheid bepaalde kosten worden vooraf op de offerte vermeldt.
De klusjesman van Klusservice Utrecht maakt som, door wde werkzaamheden, rommel. De klusjesman ruimt de gemaakte rommel en restmaterialen altijd op en zullen alles zo netjes mogelijk achterlaten.

Klusjesman Utrecht: werkgebied klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman Utrecht van Klusservice Utrecht is gevestigd op de Proostwetering 24E te Utrecht. Hun werkgebied bestaat naast Utrecht ook uit: Nieuwegein, IJsselstein, Vleuten-De Meern, Maarssen en Leidsche Rijn. Is uw woning, instelling, bedrijf of pand gevestigd in één van de blauwe gemeentes in provincie Utrecht, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Bent u gevestigd in één van de oranje gemeentes rondom Utrecht, dan berekenen we een klein bedrag van € 15,00 ex. BTW. Bent u gevestigd buiten ons werk gebied, dan berekenen we € 0,35 ex. BTW per gereden kilometer.

Eventueel gemaakte parkeerkosten worden 1 op 1 aan u door berekend.

Neem Contact Met Ons Op!

Klusjesman Utrecht: afbeelding van provincie Utrecht met het werkgebied van de klusjesman van klusbedrijf Klusservice Utrecht

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!