klusjesman senioren Utrecht 2017-05-19T18:56:24+00:00

Klusjesman Senioren Utrecht

Klusjesman senioren Utrecht nodig? Wij krijgen steeds vaker aanvragen van senioren die zelf deze klusjes niet meer kunnen of willen uitvoeren. Onze klusjesmannen lossen alle kleine klussen voor u op. Denk hierbij aan een lamp ophangen, de dakgoot leegmaken, een dimmer plaatsen of een kast in elkaar zetten. U zegt het maar!

Wij merken als klusservice dat senioren actief bezig zijn met hun woning en daarom krijgen wij ook veel aanvragen voor grotere klus en klussen. Denk aan: een uitbouw, dakkapel, verbouwen van badkamer, toilet of keuken. U bent voor deze klussen bij ons aan het juiste adres. Wat uw klus ook is, uw klus wordt geklaard. Op een vakkundige, eerlijke en open manier.

Klusjesman senioren Utrecht: foto seniore mevrouw terwijl de klusjesman van Klusservice Utrecht de klus werkzaamheden uitvoert

Waarom kiest de senioren klant voor onze klusjesman

 • Voordelig uurtarief: € 37,50 ex. BTW
 • Geen voorrijkosten binnen regio Utrecht
 • Een vaste klusjesman
 • Korte lijnen: persoonlijke, directe communicatie en snel schakelen
 • Vakkundige dienstverlening met nazorg
 • Betaling achteraf per factuur, binnen 14 dagen

Neem Contact Met Ons Op!

Uitgevoerde klussen van seniore klanten door onze klusjesman

De klusjesman heeft een uitgebreid werkrepertoire en een grote verscheidenheid aan kennis om klussen te kunnen klaren.

Zie hieronder een aantal klussen die door onze klusjesmannen zijn uitgevoerd:

Klusjesman senioren Utrecht: foto schilderwerk seniore klant door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman senioren Utrecht: foto lampen ophangen en aansluiten door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman senioren Utrecht: foto vloeren leggen en lakken door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman senioren Utrecht: foto achtertuin ophogen en bestraten door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Wat onze klanten over de klusjesmannen te zeggen hebben

”Wij hadden een aantal klusjes die uitgevoerd moesten worden. Wij zijn toen op advies van onze kinderen bij Klusservice Utrecht uit gekomen. De klusjesman heeft voor ons een aantal lampen gemonteerd in de woonkamer en slaapkamer. Tevens heeft deze vriendelijke klusjesman nog een schilderij opgehangen boven ons dressoir. Wij zijn erg geholpen met deze uitgevoerde klusjes. Bedankt! ”
Fam. van der Tol - Utrecht

Wat kan een senior uitbesteden aan de klusjesman van Klusservice Utrecht

Eigenlijk alle ééndagsklussen! De klusjesman voor onze seniorenklanten richt zich hoofdzakelijk op de kleinere klussen en montagewerkzaamheden die bij een conciërge, huismeester of allround klussenbedrijf  thuishoren. Om een impressie te geven van wat onze klusjesman voor u als senioren klant kan betekenen hebben wij enkele klusvoorbeelden opgesomd. De verscheidenheid aan klussen die wij uit handen nemen van onze seniorenklanten is erg divers en uitgebreid.
Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder!

Wij werken nauw samen met verschillende vakmannen die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.

Klussen binnenshuis

 • Sanitair plaatsen en reparatie
 • Hang- en sluitwerk
 • Douche en bad antislip aanpassingen
 • Montage van lampen en rookmelders
 • Drempels aanpassen
 • Handgrepen plaatsen, vervangen of aanpassen

Klussen buitenshuis

 • Klein tuin onderhoud
 • Buiten lampen aansluiten of vervangen
 • Hek- en sluitwerk
 • Klein schilderwerk
 • Terras schoonspuiten of vegen
 • Hellingbaan aanleggen, aanpassen of onderhouden

Wat de seniore klanten van onze klusjesmannen mogen verwachten

Wilt u dat wij in de ochtend komen of juist liever tussen 12.00 en 14.00? Geen enkel probleem; wij komen wanneer het u uitkomt.

Geen onverwachte verborgen kosten.
Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht ongeacht onze klus professionals de klus sneller hebben kunnen uitvoeren en oplossen. Parkeerkosten worden altijd 1 op 1 aan u doorberekend.

Tenzij de klus meerdere mensen vereist, sturen altijd maar één klusjesman naar u toe die alle klussen kan doen. Deze klusjesman lost alles op van een lekkende kraan, een lamp ophangen of een dakgoot schoonmaken. Hierdoor heeft u maar één persoon over in huis die alles voor u regelt.
De klusjesmannen van Klusservice Utrecht proberen hun werkzaamheden altijd zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. Wij proberen rekening te houden met buren, doorstroming van de straat en herrie op bepaalde tijdstippen.
Het team van Klusservice Utrecht is groen. Dat wil zeggen dat wij proberen zoveel mogelijk te recyclen. Wij zijn ook van mening dat opruimen van restant materiaal een onderdeel van de klus is en zullen dan ook altijd te proberen de rommel achter ons op te ruimen. Echter kan het voorkomen dat er voor sommige materialen een verwijderingsbijdrage gerekend moet worden in verband met gevaarlijke stoffen.
Het team van Klusservice Utrecht maakt tijdens het klussen natuurlijk de nodige rommel. Dat is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld. Zagen en boren alleen al bezorgt al de nodige rommel. Zij zullen altijd hun gemaakte rommel en rest materiaal opruimen en het zo netjes mogelijk achterlaten. Zoals het er voor de klus uitzag.

Wat is het werkgebied van de klusjesmannen van klusservice Utrecht?

De klusjesmannen van Klusservice Utrecht zijn gevestigd op de Proostwetering 24E te Utrecht. Hun werkgebied bestaat naast Utrecht ook uit: Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen, Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Is uw woning of verzorgingsinstelling gevestigd in één van de blauwe gemeentes in provincie Utrecht, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Bent u gevestigd in één van de oranje gemeentes rondom Utrecht, dan berekenen we een klein bedrag van € 15,00 ex. BTW. Bent u gevestigd buiten ons werk gebied, dan berekenen we € 0,35 ex. BTW per gereden kilometer.

Eventueel gemaakte parkeerkosten worden 1 op 1 aan u door berekend.

Neem Contact Met Ons Op!

Klusjesman senioren Utrecht: afbeelding van provincie Utrecht met het werkgebied van onze klusjesman voor seniore klanten

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!