klusjesman mindervaliden Utrecht 2017-05-19T18:56:24+00:00

Klusjesman Mindervaliden Utrecht

Klusjesman mindervaliden Utrecht e.o. nodig? Wij merken dat er steeds meer mensen in hun vertrouwde woonsituatie blijven wonen. Ook al is dat niet altijd even makkelijk voor sommige mensen en mantelzorgers. Wij van klusbedrijf klusservice Utrecht krijgen meer en meer te maken met deze groep mensen. Door de participatie cultuur die tegenwoordig heerst merken wij een stijgende lijn met aanvragen van deze doelgroep. Daarom hebben wij de klusjesman mindervaliden Utrecht die aanpassingen voor mindervalide klanten uitvoert. Geen klus is te gek en de aanvragen zijn divers en vaak onvoorspelbaar! Wij spelen graag in op deze aanvragen en willen ook een stukje service bieden! U vraagt en wij gaan het voor u uitzoeken en regelen. En natuurlijk altijd in overleg met u!

Ook voor de grotere klus of klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan: een uitbouw, dakkapel, verbouwen van badkamer, toilet of keuken. Ook aanpassingen die misschien in huis nodig zijn kunnen zij uitvoeren. Is de klus groot of complex? Klusbedrijf Klusservice Utrecht werkt nauw samen met vakmannen in elk vakgebied. Wat uw klus ook is, uw klus wordt geklaard. Op een vakkundige, eerlijke en open manier.

Klusjesman mindervaliden Utrecht: foto mindervalide mevrouw in Utrecht terwijl de klusjesman van Klusservice Utrecht de werkzaamheden en aanpassingen uitvoert

Waarom kiest de mindervalide klant voor onze klusjesman

 • Een klusjesman voor een voordelig uurtarief: € 37,50 ex. BTW
 • Geen voorrijkosten binnen regio Utrecht
 • Een vaste klusjesman
 • Korte lijnen: persoonlijke, directe communicatie en snel schakelen
 • Vakkundige dienstverlening met nazorg
 • Betaling achteraf per factuur, binnen 14 dagen
Neem Contact Met Ons Op!

Uitgevoerde klussen van mindervalide klanten door onze klusjesman

De klusjesmannen hebben een uitgebreid werkrepertoire en een grote verscheidenheid aan kennis om klussen te klaren.

Zie hieronder een aantal klussen die door onze klusjesmannen zijn uitgevoerd:

Klusjesman mindervaliden Utrecht: foto toilet aanpassingen door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman mindervaliden Utrecht: foto douche aanpassingen en steunen door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman mindervaliden Utrecht: foto schutting en tuinonderhoud door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Klusjesman mindervaliden Utrecht: foto rookmelders plaatsen door een klusjesman van Klusservice Utrecht

Wat onze mindervaliden klanten over de klusjesmannen te zeggen hebben

”De oude drempels in mijn woning zijn door Klusservice Utrecht verwijderd en vervangen voor rolstoeldrempels. Hierdoor kan ik nu met mijn rolstoel makkelijker door mijn huis bewegen. Super fijn, bedankt Klusservice Utrecht.”
Mw. Jansen - Utrecht

Wat uitbesteden aan de klusjesman mindervaliden Utrecht

Eigenlijk alle ééndagsklussen! In principe richt onze klusjesman zich op de kleinere klussen en montagewerkzaamheden die bij een conciërge, huismeester of allround klussenbedrijf thuishoren. Sommige klusaanvragen die wij van deze doelgroep binnen krijgen zijn vaak wat complexer dan de regulieren aanvragen. De klusjesmannen van Klusservice Utrecht nemen deze klussen voor u uit handen. Om u een impressie te geven van wat onze klusjesman mindervalide Utrecht voor u als klant kan betekenen hebben wij enkele klusvoorbeelden opgesomd. Uiteraard kunnen wij niet alle klussen opsommen voor u. De verscheidenheid aan klussen die wij uit handen nemen van onze mindervaliden klanten is erg divers en uitgebreid.

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder!

Wij werken nauw samen met verschillende vakmannen die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.

Klusman mindervaliden Utrecht binnenshuis

 • Monteren van bijvoorbeeld rookmelders en lampen
 • Sanitair aanpassen, repareren of vervangen
 • Het aanbrengen, vastzetten of verplaatsen van handgrepen
 • Aanpassingen in de badkamer of douchecabine
 • Drempels verwijderen of aanpassen
 • Het aanpassen of stellen van meubulair

Klusjesman mindervaliden Utrecht buitenshuis

 • Rolstoelvriendelijk maken van bijvoorbeeld tuin en oprit
 • Oprij-platen plaatsen
 • Tuinwerkzaamheden
 • Hek- en sluitwerk
 • Dak- en gootwerkzaamheden
 • Klein onderhoud

Wat mindervalide klanten van onze klusjesmannen mogen verwachten

Wilt u dat wij in de ochtend komen of juist liever tussen 12.00 en 14.00? Geen enkel probleem; wij komen wanneer het u uitkomt.

Geen onverwachte verborgen kosten.
Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht ongeacht onze klus professionals de klus sneller hebben kunnen uitvoeren en oplossen. Parkeerkosten worden altijd 1 op 1 aan u doorberekend.

Tenzij de klus meerdere mensen vereist, sturen altijd maar één klusjesman naar u toe die alle klussen kan doen. Deze klusjesman lost alles op van een lekkende kraan, een lamp ophangen of een dakgoot schoonmaken. Hierdoor heeft u maar één persoon over in huis die alles voor u regelt.
De klusjesmannen van Klusservice Utrecht proberen hun werkzaamheden altijd zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. Wij proberen rekening te houden met buren, doorstroming van de straat en herrie op bepaalde tijdstippen.
Het team van Klusservice Utrecht is groen. Dat wil zeggen dat wij proberen zoveel mogelijk te recyclen. Wij zijn ook van mening dat opruimen van restant materiaal een onderdeel van de klus is en zullen dan ook altijd te proberen de rommel achter ons op te ruimen. Echter kan het voorkomen dat er voor sommige materialen een verwijderingsbijdrage gerekend moet worden in verband met gevaarlijke stoffen.
Het team van Klusservice Utrecht maakt tijdens het klussen natuurlijk de nodige rommel. Dat is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld. Zagen en boren alleen al bezorgt al de nodige rommel. Zij zullen altijd hun gemaakte rommel en rest materiaal opruimen en het zo netjes mogelijk achterlaten. Zoals het er voor de klus uitzag.

Klusjesman mindervaliden Utrecht en het werkgebied!

Klusjesman mindervaliden Utrecht zijn gevestigd op de Proostwetering 24E te Utrecht. Hun werkgebied bestaat naast Utrecht ook uit: Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten-De Meern, IJsselstein en Nieuwegein. Is uw woning, aanleun woning of verzorgingsinstelling gevestigd in één van de blauwe gemeentes in provincie Utrecht, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Bent u gevestigd in één van de oranje gemeentes rondom Utrecht, dan berekenen we een klein bedrag van € 15,00 ex. BTW. Bent u gevestigd buiten ons werk gebied, dan berekenen we € 0,35 ex. BTW per gereden kilometer.

Eventueel gemaakte parkeerkosten worden 1 op 1 aan u door berekend.

Neem Contact Met Ons Op!

Klusjesman mindervaliden Utrecht: afbeelding van provincie Utrecht en het werkgebied van de klusjesman voor mindervalide klanten

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!