Klusbedrijf 2017-05-19T18:56:21+00:00

Klusbedrijf

Klusbedrijf Klusservice Utrecht is het klussenbedrijf van provincie Utrecht! Klusbedrijf nodig voor een klus of klussen in en om uw woning, bedrijf of vastgoed? Klusservice Utrecht is het klussenbedrijf voor al uw onderhoud en klussen! Geen klus is voor ons te klein of te groot. De werkzaamheden vakkundig, kwalitatief en duurzaam uitgevoerd inclusief een jaar garantie. Wij zijn aangesloten bij VLOK – de branchevereniging voor klussenbedrijven.

Klusbedrijf Klusservice Utrecht is uw klussenbedrijf voor elke klus!

Klusbedrijf Klusservice Utrecht heeft een eigen team van klusjesmannen en vakmannen in dienst. Onze klusjesmannen en vakmannen zijn betrouwbaar en allround. Klusservice Utrecht heeft een betrouwbaar netwerk van experts om ook complexere klussen voor u op te lossen. Natuurlijk altijd in overleg met u!

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of opname? Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 op het telefoonnummer 088-7000 200. U kunt ook een e-mail sturen naar ln.thcertuecivressulk@ofni. Ook kunt u gebruik maken van ons contact formulier via onderstaande knop.

Neem Contact Met Ons Op!

 

Klusbedrijf Klusservice Utrecht - Uw klusbedrijf voor elke klus!

Klusbedrijf Klusservice Utrecht

Klusbedrijf Klusservice Utrecht is een klussenbedrijf in het hart van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2008. Klusservice Utrecht groeit gestaag door en binnenkort hopen wij nog een aantal nieuwe collega’s te verwelkomen in ons team.

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!