Klusbedrijf Utrecht 2017-05-19T18:56:24+00:00

Klusbedrijf Utrecht

Klusbedrijf Utrecht e.o. nodig? Klusservice Utrecht is een goed lopend klusbedrijf in regio Utrecht. In de afgelopen jaren hebben wij veel particuliere en zakelijke klanten tevreden gesteld met onze Klusservice en diensten. Ons klusbedrijf heeft veel ervaring in montagewerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, renovatiewerkzaamheden, herstelwerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden.

Ons klusbedrijf neemt grote klussen en projecten graag aan Het aanbouwen van een serre, badkamers renoveren, daken herstellen, toiletten vervangen, keukens renoveren, vloeren en dakkapellen plaatsen zijn een aantal voorbeelden van klussen die wij aannemen. Kijk verder op deze pagina voor nog meer verscheidenheid aan klus voorbeelden.

Persoonlijk contact staat bij klusbedrijf Klusservice Utrecht hoog in het vaandel. Onze expert komt graag bij u langs om de werkzaamheden persoonlijk met u door te nemen! Wij voorzien u graag van advies en denken graag met u mee zodat u een passende en juiste offerte ontvangt!

Klusbedrijf in regio Utrecht nodig? Klik hier voor een overzicht van wat ons klusbedrijf voor u kan betekenen.

Klusbedrijf Utrecht nodig? Hierom Klusservice Utrecht!

 • Gratis offerte
 • Nacalculatie mogelijk
 • Geen voorrijkosten in de regio Utrecht
 • Aangesloten bij branchevereniging VLOK
 • 1 jaar garantie op DE door ons geleverde werkzaamheden en materialen
 • Betaling achteraf per factuur, binnen 14 dagen

Neem Contact Met Ons Op!

Klusbedrijf Utrecht: foto van hoofdkantoor met grote klus bus van klusbedrijf Klusservice Utrecht

Klussen die zijn uitbesteed aan klusbedrijf Utrecht

Klusbedrijf Utrecht heeft een uitgebreid werkrepertoire en een grote verscheidenheid aan kennis om klussen te klaren.

Zie hieronder een aantal klussen die door ons zijn opgeleverd:

Klusbedrijf Utrecht: foto van dakkapel plaatsen door Klusbedrijf Klusservice Utrecht

Klusbedrijf Utrecht: foto van keuken plaatsen en vloer betegelen door klusbedrijf Klusservice Utrecht

Klusbedrijf Utrecht: foto buiten schilderwerk door klusbedrijf Klusservice Utrecht

Klusbedrijf Utrecht: foto van badkamer met een geplaatst hangendtoilet en tegelwerk door klusbedrijf Klusservice Utrecht

Klusbedrijf Utrecht voor al uw grote klussen en projecten

Klusbedrijf Utrecht neemt de grotere klussen en projecten graag bij u uit handen. Klusservice Utrecht zorgt ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Om u een impressie te geven van wat ons klusbedrijf uit Utrecht voor u kan betekenen hebben wij al een aantal klusvoorbeelden opgenoemd, maar eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken. Wij werken nauw samen met verschillende vakmannen die kunnen worden ingeschakeld mocht dit nodig zijn. Uiteraard altijd in overleg met u.

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn, neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u altijd verder.

Klussen & projecten binnenshuis 

 • Badkamer renoveren
 • Keukens plaatsen
 • Sloopwerkzaamheden
 • Sanitaire voorzieningen aanleggen
 • Vloerverwarming en isolatie

Klussen & projecten buitenshuis

 • Dakkapel plaatsen en renoveren
 • Voor- en achtertuin bestraten
 • Lood- en zinkwerkzaamheden op daken
 • Groot schilderwerk en houtrot behandelingen
 • Hek- en sluitwerk plaatsen en vervangen

Wat klanten zeggen over klusbedrijf Utrecht

“Na verblijf in een ziekenhuis waar mijn vrouw en ik geopereerd zijn, zag ik er erg tegen op bij het vernieuwen van onze keuken, de zijwanden te granollen en de vloer te vernieuwen met lei tegels. Dankzij klusbedrijf Klusservice Utrecht – die fantastisch werk leverde en precies op schema de klus klaarde – is de keuken een succes geworden. Ook het advies van aanpak van de klus waren voor ons aanleiding met Klusservice Utrecht in zee te gaan. We zijn de firma nog zeer erkentelijk en zijn blij dat zij dat werk bij ons naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd, nog erg bedankt.”
Fam. Verhoeven - Nieuwegein

De klus categorieën van klusbedrijf Utrecht

Klusbedrijf Utrecht: icoon over aanbouwen of aanbouw, uitbouw, opbouw van serre, woning, garage of keuken laten plaatsen of renoveren.

Aanbouwen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over badkamers en badkamer verbouwen of renoveren. Tegelwerk, drain, dekvloer slopen, plaatsen of installeren van douche of bad.

Badkamers

Klusbedrijf Utrecht: icoon over bestratingen met tuintegels, klinkers of sierbestrating van uw voortuin, achtertuin of oprit.

Bestratingen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over daken, vervangen of plaatsen van dakbedekking, dakpannen of een dakraam wij lossen uw daklekkage op.

Daken

Klusbedrijf Utrecht: icoon over complete dakkapellen afwerken of plaatsen van kunststof of hout.

Dakkapellen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over deuren en het vervangen of plaatsen van binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren of voordeuren en deurbeslag of hang en sluitwerk.

Deuren

Klusbedrijf Utrecht: icoon over gevels en gevel bekleding, reiniging, voegen, isolatie of impregneren ook met kunststof.

Gevels

Klusbedrijf Utrecht: icoon over glas opmaat vervangen of plaatsen zoals dubbelglas, isolatieglas, veiligheid, hr, gelaagd en gehard glas of ruit door glaszetters.

Glas en ruiten

Klusbedrijf Utrecht: icoon over isolatie in uw huis denkende aan vloerisolatie, geluidsisolatie, spouwmuurisolatie of dakisolatie te plaatsen of te vervangen.

Isolatie

Klusbedrijf Utrecht: icoon over keukens en complete kookeilanden, keuken renoveren en plaatsen of vervangen van keukenkastjes en keukendeurtjes .

Keukens

Klusbedrijf Utrecht: icoon over kozijnen en het plaatsen of vervangen van kozijnen in uw woning met kunststof, aluminium, houten of stalen kozijnen of zelfs raamkozijnen.

Kozijnen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over muren of muur en alles wat er bij hoort zoals isoleren, behangen of stucen door professionele stukadoors.

Muren

Klusbedrijf Utrecht: icoon over plafonds en de werkzaamheden zoals een verlaagd plafond, spanplafond of systeemplafond plaatsen met bijvoorbeeld plafondplaten.

Plafonds

Klusbedrijf Utrecht: icoon over ramen en raam om te laten plaatsen, vervangen of isoleren van een raamkozijn of raamprofiel.

Ramen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over slaapkamer of slaapkamers renoveren, zoals schilderwerk, stucwerk en montagewerk.

Slaapkamers

Klusbedrijf Utrecht: icoon over toiletten om sanitair zoals toiletpotten, inbouw toilet of hangend toilet. Verbouwen, renoveren of vervangen.

Toiletten

Klusbedrijf Utrecht: icoon over trappen, zoals traprenovatie, trap bekleden en een nieuwe trapleuning op uw wenteltrap of zoldertrap.

Trappen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over tuin en tuinen voor aanleggen, onderhouden, planten of bestraten.

Tuinen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over verlichting zoals led lampen, hang lampen monteren en het aanleggen van buitenverlichting en badkamerverlichting.

Verlichting

Klusbedrijf Utrecht: icoon over verstopping van bijvoorbeeld uw gootsteen en laten ontstoppen van uw wc of is uw riool verstopt.

Verstoppingen

Klusbedrijf Utrecht: icoon over verwarming, van uw huis door een cv ketel, hr ketel, kachel, radiatoren of een verwarmingsketel. Ook vloerverwarming.

Verwarming

Klusbedrijf Utrecht: icoon over vloeren leggen zoals met laminaat, PVC, houten planken en onder anderen parket, tapijt, tapijttegels en vloerbedekking. Ook vloerverwarming.

Vloeren

Klusbedrijf Utrecht: icoon over wanden met isoleren, geluidsisolatie of scheidingswanden plaatsen met gipsplaten of wanden stucen.

Wanden

Klusbedrijf Utrecht: icoon over woonkamers om ze te verbouwen, schilderwerk,stucwerk, montagewerk en alles wat er bij komt kijken.

Woonkamers

Klusbedrijf Utrecht: icoon over zolders om te isoleren of tussenwanden te plaatsen en dakramen te vervangen en te monteren.

Zolders

Bovenstaande klussen zijn natuurlijk niet alle typen klussen die wij als klusbedrijf Utrecht aannemen. Daarom, adviseren wij u, als u uw klus niet in de lijst vindt, contact met Klusservice Utrecht op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Wat klanten van klusbedrijf Utrecht mogen verwachten

<p>Wilt u uw offerte bezoek liever in de ochtend of aan het einde van de middag? Geen enkel probleem wij komen wanneer het u uitkomt. De werkzaamheden plannen wij vooruit zodat, u daar rekening mee kunt houden.</p>
<p>Geen onverwachte verborgen kosten.
Alle kosten staan overzichtelijk in de offerte vermeld.
Gemaakte parkeerkosten worden altijd achteraf 1 op 1 aan u doorberekend.</p>
<p>Grotere klussen en projecten vragen vaak om meer mankracht. In deze situaties schakelen wij verschillende vakmannen in om uw klus te kunnen klaren. Het kan voor komen dat er meerdere vakmannen tegelijk aan het werk zijn om de klus te klaren.</p>
<p>Klusbedrijf Klusservice Utrecht probeert de werkzaamheden zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. Wij houden rekening met buren, verkeer in de straat en geluidsoverlast op bepaalde tijdstippen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaaptijden van een jong kind.</p>
<p>Het team van klusbedrijf Klusservice Utrecht is groen. Wij willen en proberen zoveel mogelijk te recyclen. Wij zijn van mening dat het scheiden van afval- en restmateriaal bij het uit te voeren werk hoort. Het kan voorkomen dat er voor sommige materialen een verwijderingsbijdrage gerekend moet worden, door de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Deze door de overheid bepaalde kosten worden vooraf op de offerte vermeldt.</p>
<p>Het team van Klusbedrijf Klusservice Utrecht maakt tijdens het klussen soms, door de werkzaamheden, rommel. Wij ruimen de gemaakte rommel en restmaterialen altijd op en zullen alles zo netjes mogelijk achterlaten.</p>

Het werkgebied van Klusbedrijf Utrecht

Klusbedrijf Klusservice Utrecht is gevestigd op de Proostwetering 24E te Utrecht. Ons werkgebied bestaat naast Utrecht ook uit: Nieuwegein, IJsselstein, Vleuten-De Meern, Maarssen en Leidsche Rijn. Is uw woning, instelling, bedrijf of pand gevestigd in één van de blauwe gemeentes in provincie Utrecht, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Bent u gevestigd in één van de oranje gemeentes rondom Utrecht, dan berekenen we een klein bedrag van € 15,00 ex. BTW. Bent u gevestigd buiten ons werk gebied, dan berekenen we € 0,35 ex. BTW per gereden kilometer.

Eventueel gemaakte parkeerkosten worden 1 op 1 aan u door berekend.

Neem Contact Met Ons Op!

Klusbedrijf Utrecht: afbeelding van provincie Utrecht met het werkgebied waar klusbedrijf Klusservice Utrecht zijn klussen uitvoert

error: Deze website content is auteur rechtelijk beschermd!